PET

Meer resultaten voor PET

pet WikiWoordenboek.
afkorting, letterwoord de afkorting voor polyetheentereftalaat, een kunststof. Een fles voor mineraal water is vaak van pet gemaakt. Het weer was vandaag pet. Het woord pet staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd pet herkend door.
seo tags
pet Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pet DE pet EN pet ES. Vertalingen pet FRNL. de wind m; de scheet m; het polyethyleentereftalaat.
SEO Page Optimizer France
Polyethyleentereftalaat Wikipedia.
Tereftaalzuur was vroeger echter moeilijk te verkrijgen in een hoge zuiverheid; daarom werd de dimethylester dimethyltereftalaat of DMT ervan gebruikt voor de productie van pet. Maar sedert voldoende zuiver tereftaalzuur beschikbaar is ook gekend als PTA, purified terephthalic acid wordt pet bereid door rechtstreekse verestering van tereftaalzuur met ethyleenglycol.
https://www.autorijschoolfokker.nl/autorijschool/autorijschool-nieuwegein/
pet Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pet DE pet EN pet ES. Vertalingen pet NLFR. 1 kledingstuk dat je op je hoofd draagt, meestal met een klep casquette le.
Keyboost France
Pet Wikipedia.
PET bestandsformaat, een installatiebestand voor software onder Puppy Linux. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Pet of met Pet in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Pet inzichtelijk te maken.
https://www.mijnidealekussen.nl/nl/fossflakes-comfort-u-junior-body-kussen-incl-satij.html
bol.com Pet kopen? Alle Petten online.
Petten heb je verschillende maten, vormen en modellen, denk bijvoorbeeld aan Snapback caps, Baseball caps of Fitted caps. Let bij het kopen van een pet op de juiste pasvorm en maat, niet elke pet past op elk hoofd. Top 10 Petten.
Het Vlaams woordenboek pet.
een vrouwelijk persoon die kan petten. zie ook petteren, pet, een krijgen of hebben, petter, pettejoenk, loeten, zijn hebben. Ons Nancy, als die klein was en die kreeg haar goesting niet, dat was een grote pet. Dan trok ze een lip en hare kop hing dan naar beneden.

Contacteer ons